Leer ook salsa en merengue dansen!

Gif, A bailar con salsa Records!, cubaanse dans, cubaanse dansen, dansscholen,
Cubaanse salsa en merengue dansen in Delft
Cubaanse salsa en mérengue dansen in delft

 Wil je graag Cubaanse salsa en merengue leren dansen? Pérez Catering & Salsa geeft privélessen en groepslessen in Delft en daarnaast salsa workshops voor bedrijven en vrijgezellenfeesten. De danslessen worden gegeven in een ontspannen sfeer en door een zeer ervaren Latijns-Amerikaanse dansdocent: Francisco Pérez. Bij de lessen staat plezier in het dansen altijd centraal: dansen moet leuk en ontspannend zijn.

 

Privélessen

De privélessen kun je volgen in onze studio aan huis of je kunt de salsaleraar bij jou op locatie laten komen. Zie voor meer informatie Privélessen.

 

Groepslessen

Francisco geeft regelmatig groepscursussen in Wijkcentrum De Hofstee in Delft, Tanthof. Check de informatie op deze website of stuur een e-mail naar salsa@perezcatering.nl om meer te weten te komen over startdata van nieuwe cursussen.

 

Workshops voor bedrijven

Op zoek naar een leuke teamactiviteit of bijvoorbeeld een dansworkshop voor tijdens je bedrijfsfeest? Dan is Francisco de dansleraar die je zoekt. Stuur een e-mail naar salsa@perezcatering.nl voor meer info.

 

Workshops voor vrijgezellenfeesten

Ga jij of één van je vriendinnen trouwen en zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor het vrijgezellenfeest? Dan is een workshop salsa zeker een aanrader! Stuur een e-mail naar salsa@perezcatering.nl voor meer info.