Recensies

De Hoftrammm: een fantastische culinaire ervaring
De Hoftrammm: een fantastische culinaire ervaring

 

“Tijdens de opstart van het bedrijf hebben wij diverse weken met Francisco gewerkt. Een betrouwbare kok, die initiatief neemt, geordend werkt en hierdoor overzicht bewaart. Als allrounder is hij van alle markten thuis. Francisco is hierdoor breed inzetbaar en door zijn flexibele instelling is hij dus multi inzetbaar. Ik wens Francisco veel succes met het opstarten van zijn eigen bedrijf en heb er vertrouwen in dat wanneer hij dit met dezelfde passie en toewijding zal gaan doen, ook dit een succes zal worden”. Bobby van Galen / Eigenaar Tramrestaurant Hoftrammm (www.hoftrammm.nl)


Francisco is een betrouwbare, hardwerkende vakman die flexibel is en een hart voor de zaak heeft. Ik heb gedurende een lange periode fijn met hem samengewerkt en altijd lovende kritieken terug gehad van mijn klanten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dennis Sluiter

www.hethorecabureau.nl


Mijn vrouw wilde haar 65ste verjaardag informeel vieren met een dansfeest (salsa) thuis en een verscheidenheid aan hapjes (wij hebben zelf lange tijd in Colombia gewoond wilden de exotische hapjes van toen nog eens overdoen). Dat is met Francisco Perez en zijn lieftallige partner Tessa volledig gelukt! We kregen niet alleen een keur aan kleine gerechtjes, die van uitstekende kwaliteit waren, vooral de ceviche(altijd lastig!), die goed gedoseerd  stijlvol werden rondgediend door Tessa. Als klap op de vuurpijl ook nog eens een dansdemonstratie van de basis salsapasjes door dit innemende stel, waarop alle gasten de dansvloer op gingen! We hebben in jaren niet zo'n prachtig feest gehad!

Paul Juten, vertaler Spaans

http://www.abadverb.nl/

"Wij hebben altijd met plezier met Francisco samengewerkt in de keuken. Zijn kennis van de Zuid-Amerikaanse keuken kwam goed van pas in Havana. Zijn danspasjes ook trouwens. Succes met je nieuwe uitdaging!"

 

Groeten,

Wouter Janssen

Havana Den Haag

 

www.havanadenhaag.nl


Fran heeft bij ons gewerkt. Daar waren wij erg blij mee.

Hij is sociaal en niets was hem te veel. 

Hij kan heerlijk koken.

Goede teamwerker, kortom een fijne collega.

 

Vriendelijke Groet

Casa del sol.

Walter Tetteroo en 

Anja Tetteroo

 

www.casa-delsol.nl


Francisco van Perez Catering heeft onze korfbalvereniging kennis laten maken met de Ecuadoriaanse keuken. Hij heeft voor 50 man een 3 gangen menu bereid, wat al onze verwachtingen overtrof. Nieuwe smaken, heerlijke combinaties en mooi opmaakte borden.


Daarnaast heeft hij een nieuwe snack bij onze vereniging geïntroduceerd, zijn empanada’s in 3 verschillende smaken; kip, gehakt en kaas. Het viel enorm in de smaak bij onze leden.


Als je op zoek bent naar een goede cateraar, kan ik Perez Catering van harte aanbevelen!


Maaike Misset


Voorzitter Kantine-en Evenementcommissie


Korfbalvereniging DKC Delft

http://www.delft-dkc.nl