EcuaNeder het eerste culinaire evenement in Delft.

Op zaterdag 26 maart houden we het gezellige evenement EcuaNeder met typisch Ecuadoraanse gerechten en producten, dans, muziek, spel, een loterij en nog veel meer... ;)

 

Het culinaire festival duurt van ongeveer 12.00 tot ongeveer 23.00 uur en aan de bar kunnen drankjes worden gekocht voor een schappelijke prijs. 

 

Van 11.45 tot ongeveer 12.45 gaat er een groep van 22 man van start met een kookworkshop die wordt gegeven door Francisco. Alle plekken zijn al bezet. Uiteraard kun je ook als je geen deelnemer aan de workshop bent wel al komen kijken hoe de anderen het ervan af brengen:) 

 

Tussen 13.00 en 14.30 kan de eerste ronde Ecuadoraanse gerechten worden besteld. Er zijn verschillende stands waar uiteenlopende typisch Ecuadoraanse gerechten op culinaire wijze worden opgediend. 

 

Rond 14.30 is er voor de kinderen een piñataspel! Van ongeveer 15.00 tot ongeveer 15.30 is er een salsaworkshop waar de liefhebbers aan mee kunnen doen, gevolgd door een optreden van een Ecuadoraanse dansgroep met typische klederdracht. Om 16.30 begint de loterij en krijgen jullie te horen of jullie een van de leuke prijzen hebben gewonnen met jullie lootjes:)

 

Tussen 17.00 en 19.00 uur is de tweede ronde waarin Ecuadoraanse culinaire gerechten worden verkocht bij de stands. Ondertussen kan er natuurlijk lekker gedanst worden tot het einde van de avond.

 

http://www.perezcatering.nl/nederlands/culinaire-evenementen

Pérez Catering & Salsa in magazine One2Delft.com